Δρ. Γρηγόρης Κυριάκου

Γενική Χειρουργική – Χειρουργική Ογκολογία

Βιογραφικό
Επικοινωνήστε
Δρ Γρηγόρης Κυριάκου

Ο Ιατρός

Ο ιατρός Γρηγόρης Κυριάκου είναι ειδικευμένος Γενικός Χειρουργός.

Εξειδικεύεται ωστόσο στις παθήσεις μαστού και τις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

Αναλαμβάνει επίσης περιστατικά χειρουργικής δέρματος, καθώς και τις λοιπές χειρουργικές παθήσεις -όπως: χολοκυστοπάθεια- λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, σκωληκοειδίτις, κοιλιοκήλες (βουβωνοκήλη & κήλες λευκής γραμμής), χειρουργικές παθήσεις πρωκτού (αιμορροϊδοπάθεια, περιεδρικό απόστημα, περιεδρικό συρίγγιο), κύστη κόκκυγος, κ.α.

Παθήσεις

Χειρουργικές καταστάσεις σε όλο το εύρος της Γενικής Χειρουργικής, από απλούς σπίλους ή οζίδια έως βαρύτερα περιστατικά, όπως κακοήθειες, χειρουργική μαστού, θυρεοειδούς και κοιλίας.

Παθήσεις Μαστού

Μαστός

Ο γυναικείος μαστός αποτελεί ανέκαθεν σύμβολο θηλυκότητας και γονιμότητας, γι’ αυτό και κάθε εύρημα αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα, θετικότητα και χωρίς πανικό.

Αιμορροϊδοπάθεια

Αιμορροϊδοπάθεια

Η αιμορροϊδοπάθεια είναι μία από τις συχνότερες καταστάσεις που εμφανίζεται στον πληθυσμό των δυτικών κοινωνιών. Το 50% των ανδρών και γυναικών θα εμφανίσουν αιμορροϊδοπάθεια.

Θυρεοειδής Αδένας

Θυρεοειδής Αδένας

Ο θυρεοειδής αδένας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αδένες του ενδοκρινικού μας συστήματος. Βρίσκεται στο λαιμό μας, ακριβώς μπροστά από τους χόνδρους του λάρυγγα.

Κήλες

Κήλες

Οι κήλες του κοιλιακού τοιχώματος αποτελούν ένα από τα συχνότερα προβλήματα που χρήζουν την επέμβαση του χειρουργού. Μία κήλη δεν αποκαθίσταται από μόνη της.

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Στο Ιατρείο

Στο ιατρείο του Δρ. Κυριάκου διενεργούνται μικροεπεμβάσεις που απαιτούν μόνον τοπική αναισθησία.

Σε Θεραπευτήρια-Κλινικές

Χειρουργικές επεμβάσεις διενεργούνται σε θεραπευτήρια και κλινικές συμβεβλημένα με δημόσια ταμεία και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Scroll to Top